شرور پاساژ ارگ کرمانشاه در دام پلیس

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،حسین براری فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه گفت : حوالی ساعت ۱۶ عصر امروز (چهارم خرداد) فردی همراه با چند تن دیگر در حالی که قمه به دست بودند وارد مجتمع تجاری ارگ می‌شوند.

وی گفت : این فرد و همدستانش به دنبال کینه جویی شخصی به یکی از نگهبانان این مرکز تجاری حمله ور و با قمه‌ای که در اختیار داشته اند وی را مجروح و سپس اقدام به فرار می‌کنند.

 براری تصریح کرد: در همان آغاز درگیری و پس از اطلاع پلیس، تیمی از ماموران به سرعت در محل حاضر و به تعقیب شرور قمه کش می‌پردازند تا نهایتاً پس از شلیک یک تیرهوایی موفق به دستگیری فرد مذکور می‌شوند.

رئیس پلیس شهرستان کرمانشاه با بیان اینکه تلاش پلیس برای دستگیری سایر همراهان شرور دستگیر شده ادامه دارد، گفت: پس از حضور مقتدرانه پلیس در صحنه همه چیز به حالت عادی بازگشت و مشکلی درحال حاضر وجود ندارد.

وی در پایان تاکید کرد: برخورد پلیس با این دسته از اشرار و اراذل و اوباش سخت و قاطعانه خواهد بود و همکاران ما اجازه نمی‌دهند عده‌ای به هر بهانه‌ای که تنها برای خودشان قابل پذیرش است امنیت شهر و شهروندان را با مخاطره روبرو کنند .

 

 

انتهای پیام/د

دستگیری شرور پاساژ ارگ