پیدا شدن پیکر جوان ۲۲ ساله پس از ۳ روز جستجو

سید رحیم میرکریمی معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمرگلستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان،  گفت: عصر جمعه ۲۷ اردیبهشت سقوط جوان ۲۲ ساله‌ای از پل رودخانه چای قوشان گنبد کاووس غرق شدن وی از سوی نیرو‌های مردمی گزارش شد.

وی افزود: ۶ نجاتگر با یک خودروی کمکدار و تجهیزات نجات در سیلاب از جمعیت هلال احمر شهرستان گنبد کاووس به محل حادثه اعزام و جستجوی غریق آغاز شد.

میرکریمی با اعلام اینکه که این حادثه در محور گنبد کاووس به کلاله رخ داد،گفت: پس از آغاز جستجو در عصر جمعه، به دلیل تاریکی شب و عدم دید مناسب؛ عملیات جستجو به صبح شنبه موکول شد.
 

بیشتر بخوانید:غرق شدن جوان گنبدی در رودخانه/عملیات جستجو ادامه دارد

وی اضافه کرد: با ادامه عملیات جستجو و نیاز به تجهیزات و نیروی بیشتر، پرسنل نجاتگر و نجاتگر داوطلب برای پیدا کردن غریق به ۱۷ نفر و ۳ خودرو‌های کمکدار افزایش یافت.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر گلستان گفت: پس از ۳ روز جستجو، فرد غرق شده در رودخانه در صبح روز یکشنبه ۲۹ اردیبهشت توسط جمعیت هلال احمر و با همکاری نیرو‌های مردمی پیدا و تحویل مراجع ذیصلاح شد.

انتهای پیام/م
 
 

 پیدا شدن جسد جوان گنبدی