فرمانده انتظامی شاهرود خبر داد؛
کشف ۳۰ قبضه اسلحه سرد و پلمب ۲۰ قلیان خانه در شاهرود

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، سرهنگ علی کریمی فرمانده انتظامی شاهرود در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح جمع‌آوری قلیان‌خانه‌ها و پاتوق معتادان در راستای طرح امنیت اجتماعی و افزایش امنیت روانی شهروندان گفت:با توجه به شناسایی که از قبل صورت گرفته بود با همکاری دادستان شاهرود ۲۰ پاتوق شامل قلیان خانه‌ها و کافه‌ها بازرسی و این تعداد واحد پلمب شد.

وی افزود: در این عملات ضربتی انواع اموال مسروقه، ادوات شکار، سلاح سرد از این قلیان خانه‌ها شناسایی و کشف‌شده است.

فرمانده انتظامی شاهرود بابیان اینکه مقدار قابل‌توجهی مواد مخدر نیز طی همین بازدید‌ها از کافه‌ها و قلیان خانه‌ها کشف شد، ابراز داشت: ۴۰۰ قلیان، دو سلاح گرم، تعداد ۳۰ قبضه اسلحه سرد و ۲۰ کیلو توتون از جمله مواردی است که در این ۲۰ پاتوق کشف و ضبط‌شده است.

کریمی از دستگیری سه سارق و ۳۰ معتاد متجاهر و موادفروش طی شبانه‌روز گذشته از این کافه‌ها خبر داد و تصریح کرد: با توجه به اشراف اطلاعاتی پلیس این کشفیات و دستگیری‌ها صورت گرفته است که البته این به معنای اتمام طرح نیست و مبارزه با مواد مخدر و پلمب پاتوق‌های عرضه قلیان و کافه‌ها با جدیت همچنان در سطح شهرستان ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/ م

ایجاد امنیت اجتماعی مهمترین مطالبه مردم شهرستان شاهرود است