تشدید نظارت دامپزشکی بر فرآورده های دامی ویژه ماه رمضان

رضوانی مدیر کل دامپزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،گفت:کارشناسان دامپزشکی طرح نظارت بهداشتی بر فراورده های دامی ویژه ماه مبارک رمضان را بصورت گسترده در ساعت اداری و غیر اداری در گروه های ثابت و سیار اجرا می کنند.

وی گفت: در هر شهرستان ۲ اکیپ سیار از کارشناس دامپزشکی روزانه از ساعت صبح ۸ تا بعد از افطار در دو شیفت کاری بر تولید، توزیع، فرآوری و عرضه فرآورده‌های خام دامی قصابی‌ها، مرغ‌فروشی‌ها، جگرکی ها، خودرو‌های ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی، سردخانه‌ها، کشتارگاه‌های دام و طیور و کارگاه‌های بسته‌بندی این فرآورده‌ها نظارت خواهند کرد.

وی گفت: نظارت های دامپزشکی توسط کارشناسان با هدف تامین سلامت مصرف کنندگان، جلوگیری از شیوع بیماری های مشترک بین انسان و دام به ویژه در سطح شهرستان ها تشدید می شود.

رضوانی با اشاره به افزایش فعالیت جگرکی های غیرمجاز بعد از زمان افطار در مرکز استان و چند شهر بزرگ مازندران، از شهروندان خواست تا بمنظور حفظ سلامت خود و خانواده از تهیه و مصرف جگر از این مراکز پرهیز کنند و فقط از مراکزی که تحت نظارت دامپزشکی بوده و فقط در این امر اشتغال و دارای پروانه کسب می باشند استفاده کنند.

مدیر کل دامپزشکی مازندران گفت: در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، با متخلفان و افرادی که سلامت شهروندان را در این ماه تهدید می کند برخورد قانونی بعمل می آید.

وی به شهروندان توصیه کرد: شهروندان گوشت مورد نیاز خود را از مراکز معتبر خریداری و به هنگام خرید گوشت قرمز به مهر بهداشتی دامپزشکی و برچسب روی لاشه و همچنین هنگام خرید مرغ به تاریخ تولید و انقضاء محصول  توجه کنند.
 
انتهای پیام/س
 

برخورد قانونی با مراکز عرضه و فروش فرآورده های دامی در ماه رمضان