استاندار سیستان و بلوچستان:
خدمات امدادی جمعیت هلال احمر تحسین انگیز است

خدمات امدادی جمعیت هلال احمر تحسین انگیز استبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، احمد علی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در دیدار مدیرعامل، معاونان و امدادگران جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان با تبریک هفته هلال احمر اظهار داشت: اقدامات هلال احمر در نوع خود بی نظیر و برخواسته از فطرت بشری است.

وی با قدردانی از طرح‌های انسان دوستانه جمعیت هلال احمر کشور در سیستان و بلوچستان گفت: طرح‌های این نهاد بشردوستانه همچون نذرآب و ققنوس ثمرات ارزشمندی را در این خطه از ایران اسلامی به همراه داشت.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اعضای این جمعیت خدمات بی منت خود را بدون در نظر گرفتن قومیت و نژادی ارائه می‌دهند و تنها هدف آنان تسکین الام بشری است که جای بسی تقدیر دارد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار گفت: با توجه به خشکسالی‌های پی در پی در این استان طرح نذر آب در قالب توزیع هزار و ۲۶۵ تانکر آبرسانی، ۵۰ هزار سبد غذایی و ارائه خدمات درمانی به بیش از ۴۴ هزار نفر در قالب ۱۹ کاروان سلامت از پزشکان سراسر کشور انجام شد.

رسول راشکی افزود: همچنین در قالب طرح ققنوس سال گذشته ۳۶۵ مدرسه یک و دوکلاسه سیستان و بلوچستان مجهز به بخاری تابشی شدند و این طرح همچنان در استان ادامه دارد.

وی بیان کرد: همچنین از اسفند سال گذشته که سیستان و بلوچستان درگیر سیلاب در مناطق مختلف بود عملیات امداد و نجات در ۷۴۲ روستای این استان انجام شد و بیش از ۲ هزار تخته چادر برای اسکان اضطراری سیل زدگان مورد استفاده قرار گرفت.

انتهای پیام/ع

تقدیر از امدادگران جمعیت هلال احمر سیستان وبلوچستان