فرماندار قم مطرح کرد؛
مظهر تجلی مردم‌سالاری دینی، در نظام جمهوری اسلامی شوراها هستند

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛ مرتضی حیدری فرماندار قم امشب در همایش روز ملی شورا‌ها و کارگاه آموزشی آشنایی با وظایف تشکیلات و جایگاه قانونی شورا در تالار معصومیه فرمانداری قم گفت: جمهوری اسلامی در قانون اساسی در جهت تحقق اراده مردم، چند اصل را به شورا‌ها اختصاص داد.

وی افزود: شوراها، مظهر تجلی مردم سالاری دینی، در نظام جمهوری اسلامی اند و با حضور شوراها، مردم حاکمیت بر سرنوشت خود را احساس می‌کنند.

فرماندار قم ادامه داد: ۲۰ سال از تشکیل شورا‌ها در کشور می‌گذرد و اراده مردم، با وجود شورا‌ها در نظام حاکمیت تجلی پیدا کرد. در نظام جمهوری اسلامی، شورا‌ها با هدایت قرآن در قانون اساسی جای گرفت و شورا‌ها با تبعیت از قرآن و عترت به انجام وظیفه می‌پردازند.

وی عنوان کرد: اعضای شورا‌های شهر و روستا با همت و تلاش خود، مردم را نسبت به جایگاهی که دارند، خوش بین‌تر و این جایگاه را در نظام قوی‌تر می‌کنند. انتظار می‌رود شورا‌ها با تبعیت از قانون و حمایت از مردم، گام اساسی در مسیر خدمت به مردم بردارند  وعده نظام جمهوری اسلامی ایران و امام خمینی (ره) از روز اول این بود که با تکیه بر آرای مردم، حکومت را اداره می‌کنیم که این وعده با انتخابات و تعیین سرنوشت مردم به دست خودشان، تحقق یافت.

حیدری اظهار کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی نیز عده‌ای مخالف آرای مردم بودند، اما انقلاب اسلامی به آرای مردم بها داد و آیت الله خامنه‌ای نیز بعد از امام (ره) بر جایگاه مهم آرای مردم تاکید داشتند و حتی در دفاع از آرای مردم، تنها ماند و در کنار آرای آن‌ها ایستاد و نظر مردم را پاس داشت.

وی بیان کرد: امروز ۱۲۷ هزار نفر در کشور، عهده دار وظیفه‌ای مهم در شورا‌های شهری و روستایی اند و با انگیزه فراوان، پای کار هستند. اعضای شورا‌ها با کارآمدی و تعهد باید این جایگاه را ارتقاء دهند، خوشبختانه در سال‌های اخیر با حضور افراد متخصص و کارآمد و تحصیل کرده این جایگاه درکشور ارتقاء پیدا کرد.

وی گفت: تنفیذ اختیارات به شورا‌ها موجب می‌شود، دست آن‌ها در جهت رفع مشکلات بازتر شود، شورا‌ها باید در تصمیمات، حضوری مستقیم داشته باشد.

حیدری ادامه داد: شورای شهر قم با نظارت بر اعتباری بالغ بر ۲۱۶۲ میلیارد تومان مدیریت شهری و ۴۰ میلیارد تومانی روستایی دارای رسالت مهمی در صیانت از حقوق مردم هستند.

وی عنوان کرد: شورا‌ها باید در بهبود زندگی مردم، اقتصاد، اشتغال، توسعه فضای سبز و عمران نقش مهمی داشته باشند، از این رو لازم است سطح مطالعه خود را افزایش دهند و آموزش‌ها را سپری کنند.

فرماندار قم اظهار کرد: شرایط زندگی برای مردم سخت شده است و شورا‌ها باید اعتماد مردم را جلب و در رفع مشکلات اقتصادی آن‌ها همت کنند، متاسفانه در این شرایط، تبلیغات بدی علیه نظام می‌شود در حالی که این ایام سخت نیز می‌گذرد و روسیاهی‌ها می‌ماند. روسیاهی‌ها برای آنانی می‌ماند که دل مردم را خالی کردند، با مردم بدرفتاری می‌کنند، حق شان را دریغ می‌کنند و باعث نارضایتی‌ها می‌شوند.

انتهای پیام/الف

شوراها، مظهر تجلی مردم‌سالاری دینی، در نظام جمهوری اسلامی هستند