مصدومیت ٢ نفر بر اثر انفجار در تنکابن

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تنکابن اعلام کرد: یک انفجار در یکی از آپارتمان‌های تنکابن رخ داد.
 
علت انفجار در حال حاضر مشخص نبوده و احتمال می‌دهیم که از نشت گاز باشد.
 
زکریا اشکپور سرپرست روابط عمومی مرکز فوریت‌های پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: ساعت هفت و بیست دقیقه امروز به مرکز اورژانس غرب استان پیام انفجار گاز خانگی در منزل مسکونی گزارش شد.
 
وی افزود:  یک دستگاه آمبولانس اورژانس تنکابن به محل حادثه اعزام شد.
 

 بیشتر بخوانید:   آتش سوزی لنچ ماهیگیری در بابلسر


 
سرپرست روابط عمومی مرکز فوریت‌های پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت:  در این حادثه خانم ۳۷ ساله و یک پسر بچه ۱۰ ساله دچار مصدومیت و سوختگی شدند.
 

 بیشتر بخوانید:   ۴ کشته و زخمی در حادثه مرگبار انحراف خودروی ام وی ام در گلوگاه


 
اشکپور افزود: مصدومان این حادثه به دلیل شدت جراحات و سوختگی به بیمارستان شهید رجایی تنکابن منتقل شدند.
 
وی گفت: با توجه به سوختگی این مصدومان و نیاز به انتقال به مرکز تخصصی سوختگی، در شهرستان ساری، بالگرد اورژانس اعزام شد و آن‌ها را به بیمارستان سوختگی زارع ساری منتقل کردند.
 
انتهای پیام/آ




حادثه آتش سوزی در تنکابن