کمک رسانی گروه های بسیجی به سیل زدگان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز ، سروان پاسدار علیرضا ایمانی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شوش گفت: با وقوع سیل ناحیه مقاومت بسیج شهرستان شوش با تشکیل قرارگاه از لحظه وقوع سیل با هدف استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و امکانات سپاه تشکیل شد و این قرارگاه با استفاده از ظرفیت‌های یاران انقلاب و معتمدین ۲ هزار و ۷۰۰ نفر را در قالب بیش از ۱۸۰ گروه جهادی به مناطق سیل زده اعزام کرد.

وی افزود:گروه‌های اعزام شده کار ترمیم سیل بند، احداث سیل بند، کمک در تخلیه روستا‌های در معرض خطر، راه اندازی مهد کودک‌ها و برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی در اردوگاه ها، ایستگاه صلواتی، توزیع غدای گرم و میان وعده، وسایل بهداشتی و ویزیت رایگان بیماران را انجام دادند.

ایمانی بیان داشت: پاکسازی فاضلاب و تخلیه آب داخل روستا‌ها به وسیله پمپاژ و آهک پاشی در دستور کار قرار داده شد و تا کنون ادامه دارد و ۱۰ گروه جهادی ناحیه شوش در قالب ۱۵۰ نفر در حال خدمت رسانی به روستا‌های راضی حمد و سید عباس و سعید ثامر هستند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شوش تصریح کرد: سپاه همچنان پای کار است و تا لحظه آخر دست از خدمت رسانی بر نخواهد داشت و تا مرتفع شدن مشکلات در کنار مردم خواهیم بود.

انتهای پیام/م

حضور نیروهای بسیجی و مردمی برای کمک به سیل زدگان