مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی:
مدیران آموزش و پرورش باید جوانگرا باشند

مدیران باید جوانگرا باشندبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، قاسمعلی خدابنده مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی امروز در مراسم اختتامیه جشنواره جوان شایسته آموزش و پرورش گفت: اهمیت دوره جوانی بر هیچکس پوشیده نیست و در دین مبین اسلام و از دیدگاه پیامبران هم توجه به این دوره در زندگی بسیار مهم و تاثیر گذار است.

وی تصریح کرد: امروز در همه جوامع سرمایه انسانی به عنوان مهمترین و بالاترین منابع مطرح است و در این بخش نیروهای جوان به عنوان مؤثرترین قشر مطرح هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: دوره جوانی دارای ویژگی‌ها و خصوصیات خاصی است که این قشر را از سایر اقشار متمایز می‌کند و شور و نشاط و تحرک نیروهای جوان در آموزش و پرورش می‌تواند به ما در مسیر تحقق اهدافی که برای توسعه این حوزه داریم کمک کند.

خدابنده افزود: باید مدیران ما در آموزش و پرورش جوانگرا باشند و در کنار این نیروهای جوان با اعتماد به نفس و بالابردن روحیه تلاش و افزایش علم خود در صحنه‌های مدیریتی ورود پیداکنند.


وی تصریح کرد: معلمان جوان باید با توجه به نیازهای روز دنیا، نسبت به توانمندسازی خود اقدام کنند و با شناخت نیازهای دانش آموزان در مسیر توسعه تعلیم و تربیت مشارکت جدی داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: جوان ما باید درک کند که خودشناسی اولین گام برای کمال جویی ست و با علم به این موضوع پس از شناخت توانایی‌های خود با نگاهی علمی به فرآیندهای آموزش وپرورش و در راستای تحقق اهداف سند تحول بنیادین و رسیدن به تعلیم و تربیت متعالی گام بردارد.

خدابنده افزود: نیروهای جوان آموزش و پرورش در بخش‌های مختلف به ما کمک می‌کنند و تلاش کردیم با استفاده از این نیروهای کاردان و با انگیزه در عرصه‌های آموزشی و مدیریتی برای تربیت نیروی کار آمد آینده دستگاه تعلیم و تربیت گام‌های مؤثری برداریم.

انتهای پیام // ف. ک

 

جوانان باید در صحنه های مدیریتی ورود پیدا کنند