پرداخت بیش از ۶۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به واحد‌های تولیدی

پرداخت بیش از ۶۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به واحد‌های تولیدی به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، شهرکی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: از ابتدای آغاز طرح پرداخت بیش از ۶۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به واحد‌های تولیدی رونق تولید در سال ۹۵ تاکنون به ۱۴۶۱ واحد و طرح تولیدی ۶۵۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.

وی افزود: در سال ۹۷، به ۳۰۱ واحد و طرح تولیدی ۱۳۸۷ میلیارد ریال تسهیلات در قالب طرح رونق تولید و به صورت مستقیم پرداخت شد.

 شهرکی ادامه داد: همچنین در سال ۹۵ و ۹۶ به ترتیب ۲۲۸۵ میلیارد ریال و ۲۸۶۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.

دبیرکارگروه تسهیل و رفع موانع تولید خراسان جنوبی افزود: از ابتدای آغاز این طرح ۲۴۰ جلسه کمیته کارشناسی، ۱۴۹ کارگروه استانی و ۳۶ کارگروه ملی برای پیگیری، تسهیل و رفع موانع تولید واحد‌های استان برگزار شده است.

وی با اشاره ۳۲۰۰ مصوبه طرح رونق تولید گفت: بیشترین تعداد مصوبات در حوزه بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری استان بوده است.

انتهای پیام / ط ا

برگزاری ۲۴۰ جلسه کمیته کارشناسی در طرح تولید