سیلاب گلستان در بیست و پنجمین روز/ وضعیت آق قلا رو به عادی شدن است

امانگلدی ضمیر فرماندار آق قلا در گفتگو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، گفت: با توجه به هشدار هواشناسی، بارش‌ها در حد سیل و نگران کننده نیست و وضعیت این شهرستان رو به عادی شدن است.

وی ادامه داد: در معابری که گودی دارد حدود ۱۰ درصد و در برخی از منازل نیز حدود ۵ درصد، دچار آبگرفتگی است.

امانگلدی ضمیر افزود: نیرو‌های جهادی و مردم با استفاده از پمپ و لجن کش در تلاش هستند این میزان آبگرفتگی نیز رفع شود.

وی با اشاره اینکه مردم مراقبت بهداشتی داشته باشند افزود: برای از بین بردن حشرات و حیوانات موذی و بیماری زا، سم پاشی به صورت مه پاش صورت می‌گیرد تا خطری سلامتی آن‌ها را تهدید نکند.

باران مداوم توام با طوفان در آخرین روز‌های سال ۹۷ که تمام گلستان را در برگرفت باعث طغیان رودخانه‌ها و سرریز سد‌ها و به تبع آن بروز سیلاب از شرق این استان شد و در ادامه بخش‌های وسیعی از منطقه بویژه در شمال و شمال غرب را هم به زیر آب برد.

انتهای پیام/م
 
 

وضعیت آق قلا رو به عادی شدن است