وزیر بهداشت مطرح کرد؛
تصویب پرداخت وام بلاعوض و ارزان به سیل‌زدگان/ بیمه‌ها به تعهدات خود عمل کنند

تصویب پرداخت وام بلاعوض و ارزان قیمت به کسانی که خانه هایشان تخریب شده است/بیمه ها به تعهدات خود عمل کنندبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، سعید نمکی شامگاه پنجشنبه در نشست مدیریت بحران الیگودرز در سالن فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: زمانی که نتانیاهو پارچ آب را نشان داد و با تحقیر معتقد بود مردم ایران روزی محتاج آب خواهند شد و ما می‌توانیم به شما کمک کنیم، همان موقع با خود اندیشیدم که چقدر دل مادران و پدران شهید شکست.

وزیر بهداشت گفت: این دشمن قسم خورده نظام، انقلاب و مردم انتظار داشتند همه ما از بین برویم و اکنون دلسوزی می‌کند.

وی بیان کرد: تردید نداشتم که خداوند با دعای مادران و پدران شهید نعمت را بر ما فزونی خواهد داشت و این اتفاق افتاد.

نمکی بیان کرد: عده‌ای از عزیزان در استان‌های مختلف بی خانمان شدند و مردم مشکلات زیادی را تحمل کردند، ولی سالی پربار برای کشاورزان خواهد بود چراکه زاگرس به شدت در معرض خطر بود و بیماری‌های بلوط زاگرس ناشی از خشکسالی بود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: اگر روزی زاگرس می‌خشکید تمام زاگرس نشینان باید به ناکجا آباد کوچ می‌کردند و این رحمت الهی را باید فزون‌تر از عذابی تلقی کنیم که بر مردم تحمیل شد.

نمکی ادامه داد: در اولین نشست دولت در سال جدید به مشکلات ناشی از سیل پرداختیم و مصوباتی داشتیم، امسال برای ما در اداره کشور سال سختی است.

وی اضافه کرد: امسال از نظر فشار‌های اقتصادی سال جدیدی را با مختصات جدید در کشور تجربه می‌کنیم که از سال‌های قبل سخت‌تر است.

نمکی گفت: در جلسه هیات دولت تصویب شد کسانی که خانه هایشان تخریب شده ۱۵۰ میلیون ریال وام بلاعوض و تا ۳۵۰ میلیون ریال هم وام ارزان قیمت پرداخت شود.

وی ادامه داد: برای خانه‌هایی که مرمت نیاز دارند ۵۰ میلیون ریال بلاعوض و رقمی دیگر به عنوان وام ارزان قیمت پرداخت خواهد شد.

وزیر بهداشت افزود: کسانی که که زمین‌های کشاورزی شان آسیب دیده هر هکتار ۲۰ میلیون ریال بلاعوض، باغات به ازای هرهکتار ۵۰ میلیون ریال بلاعوض و دامپروری برای دام سبک پنج میلیون ریال و دام سنگین ۳۰ میلیون ریال و برای حوضچه‌های پرورش ماهیان سردآبی رقمی پرداخت می‌شود.

نمکی ادامه داد: بیمه‌ها باید در این راستا به تعهدات خود عمل کنند تا بتوانیم برای برطرف کردن مشکلات مردم از ظرفیت بیمه‌ها استفاده کنیم.
وی اضافه کرد: دولت در تلاش است که مشکلات مردم را برطرف کند.

انتهای پیام/ب

صحبت های وزیر بهداشت در الیگودرز