توقیف ۲۴ تن برنج خارجی قاچاق در مراغه

توقیف ۲۴ تن برنج خارجی قاچاق در مراغهبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،سرهنگ رضا اصلانی فر فرمانده انتظامی مراغه گفت: در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا، ماموران پلیس آگاهی در حین گشت زنی و کنترل خودور‌های عبوری به یک دستگاه تریلر مشکوک شده و در بازرسی از آن موفق به کشف این محموله قاچاق شدند.

وی اضافه کرد: یک نفر در این ارتباط دستگیر و به همراه خودرو و محموله توقیفی تحویل دستگاه قضائی شد.

وی با تاکید بر مبارزه با سودجویان اقتصادی و اخلال گران بازار افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را به سامانه ۱۱۰ پلیس اطلاع داده و هرگونه پیشنهاد، انتقاد و تشویق را به سامانه ۱۹۷ اعلام کنند.

شهرستان مراغه با حدود ۲۶۳ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار داشته و به دلیل واقع شدن در مسیر ترانزیتی جنوب این استان، قاچاقچیان اغلب محور‌های این شهرستان را برای انتقال کالای قاچاق و مواد مخدر انتخاب می‌کنند.

 

انتهای پیام/ش

۲۴ تن برنج خارجی قاچاق در مراغه توقیف شد