تردد در محورهای خوزستان روان و ترافیک نیمه سنگین است/مسدود شدن محور قدیم چذابه و اندیکا-شهرکرد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سرهنگ جواد حقی‌زاده، جانشین رئیس پلیس راه خوزستان درخصوص آخرین وضعیت محورهای استان در پی بارندگی گفت: در حال حاضر در تمامی محور‌های خوزستان بارش باران و در محور هندیجان بارندگی شدید گزارش شده است.

وی بیان داشت: خوشبختانه در هیچکدام از محور‌های اصلی خوزستان مشکل خاصی وجود ندارد و تردد روان و ترافیک نیمه سنگین است.

حقی زاده تصریح کرد: به علت بالا آمدن آب هور محور قدیم چذابه و محور اندیکا به شهرکرد (محور کوهرنگ - مسجدسلیمان) مسدود هستند.

جانشین پلیس راه خوزستان اذعان داشت: از روز گذشته به علت بارش برف و خطر ریزش کوه در گردنه چری که در حوزه چهارمحال و بختیاری قرار دارد این محور از سمت چهارمحال و بختیاری مسدود اعلام شده است به تبع آن تردد در محور اندیکا به شهرکرد (محور کوهرنگ - مسجدسلیمان) از سمت خوزستان نیز ممنوع اعلام شده است.

وی افزود: همچنین محور قدیم چذابه به علت باز شدن دریچه‌های تالاب و بالا آمدن آب هور مسدود شده است.

انتهای پیام/گ

نگاهی به وضعیت تردد در محور‌های خوزستان