گُمیشان در گلستان وضعیت اضطراری گرفت

گُمیشان گلستان در وضعیت اضطراری گرفتبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،بیشتر اهالی گُمیشان و روستا‌های واقع در مسیر سیلاب خانه‌های خود را تخلیه و در مناطق امن پناه گرفته اند.

بیش از ۱۰۰ نفر از اهالی گُمیشان هم به فرمانداری مراجعه کرده و درخواست کمک فوری دارند.

امیر شیرتوماج فرماندار گُمیشان با حضور در بین این افراد و با ارایه گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای کنترل سیلاب، از آن‌ها خواست منطقه را تخلیه کنند.

فرماندار به اهالی گمیشان اطمینان داد که دستگاه‌های اجرایی در خدمت به مردم و امدادرسانی شبانه روزی پای کار خواهند بود.

گُمیشان با افزون بر ۸۰ هزار نفر جمعیت در شمال غرب استان گلستان واقع بوده و بیشتر ساکنین آن را هموطنان ترکمن اهل سنت تشکیل می‌دهند.

طی چند روز گذشته بارش‌های رگباری شدید باعث سر ریز شدن سد گلستان واقع در ۱۵ کیلومتری شرق شهر گنبدکاووس و طغیان رودخانه‌های گرگان رود، چهل چای، قره سو و اوغان شد.

با آغاز فعالیت سامانه سرد و بارشی اخیر بیش از ۳۰۰ میلی متر باران در گلستان بارید و ارتفاع برف در مناطق کوهستانی استان به ۱.۵ متر رسید.

سرریز آب سد‌های گلستان ۲ و بوستان در مناطق بالادستی، موجب به راه افتادن جریان سیل در رودخانه گرگانرود شد و همه شهر‌ها و روستا‌های حاشیه این رودخانه را به دلیل حجم فراوان آب دچار بحران سیل کرد.

 

انتهای پیام/پ

به راه افتادن جریان سیل در رودخانه گرگانرود