اسماء اسد: آثار باستانی سوریه در ۸ سال گذشته، روشمندانه تخریب شد

اسماء اسد: آثار باستانی سوریه در ۸ سال گذشته، روشمندانه تخریب شدبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، اسماء اسد، همسر رئیس جمهور سوریه، تاکید کرد میراث، هویت و فرهنگ این کشور با جنگ و ویرانی روشمند در طول سال‌های جنگ، روبرو شده بود.

او در مراسم ثبت ”نمایش سایه‌ها“ در فهرست میراث جهانی یونسکو گفت: میراث، هویت و فرهنگ سوریه با جنگ و ویرانی روشمند در طول سال‌های جنگ روبرو بود.

همسر رئیس جمهور سوریه در ادامه اظهاراتش بر اهمیت حفظ میراث این کشور تاکید کرد و افزود: تخریب روشمند میراث و آثار باستانی سوریه در مدت هشت سال گذشته آشکار بود. با این وجود ما همچنان به میراث خود پایبند هستیم. این نخستین بار است که میراث معنوی سوریه در فهرست یونسکو قرار می‌گیرد. ما همچنین چهار میراث دیگر را برای ثبت در یونسکو پیشنهاد کرده‌ایم.

انتهای پیام/