کشف جسد در آمل

سرهنگ آزادی فرمانده انتظامی آمل در گفتگو با خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: صبح امروز جسد مردی بنام ن- ر. در باغی در آهنگرکلای دشت سر کشف شد.

وی با بیان اینکه این فرد با اسلحه شکاری کشته شده است، افزود:کارآگاهان اداره مبارزه با جرائم جنایی این شهرستان در حال بررسی پرونده هستند و  براساس شواهد و مستندات در صحنه احتمال قتل این مرد با سلاح گرم را رد کردند.

سرهنگ آزادی با بیان اینکه تاکنون خانواده این فرد از کسی شکایت نکرده اند، گفت: این فرد خودکشی کرده است و نتیجه نهایی پس از کالبدشکافی کارشناسان پزشکی قانونی اعلام خواهد شد.

علی عباسی مدیرکل پزشکی قانونی مازندران نیز با تایید خبر کشف جسد در این شهرستان، افزود: پس از وقوع این حادثه یک گروه از کارشناسان پزشکی قانونی برای پیگیری بیشتر به منطقه اعزام شدند تا موضوع را پیگیری و بررسی کنند.

وی گفت: ساعاتی قبل جسد برای انجام کالبد شکافی به پزشکی قانونی شهرستان آمل فرستاده شده است.

خبر تکمیلی متعاقباً اعلام می شود.

انتهای پیام/آ

خودکشی در آمل