بازدید ایمنی از ۳۱۸ واحد مسکونی ساری

سید حمید هاشمی رئیس سازمان آتش نشانی ساری در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: ۴۳۴ مورد بازدید ایمنی از اماکن مختلف شهر ساری در بهمن ماه امسال انجام شد.

وی ضمن تقدیر از زحمات و تلاش کارشناسان اداره آموزش و پیشگیری، افزود: کارشناسان سازمان آتش نشانی ساری بهمن ماه امسال از ۳۱۸  واحد مسکونی، ۹۳ واحد تجاری و ۲۳ واحد از ادارات و سازمان‌ها در شهر ساری بازدید ایمنی کردند.

وی ارائه ۹ گواهی حریق و ۱۶ گزارش کارشناسی شده بنا به درخواست مراجع قضایی، شرکت‌های بیمه و شهروندان حادثه دیده را از دیگر اقدامات اداره پیشگیری و خدمات ایمنی این سازمان در بهمن ماه امسال بیان کرد.

هاشمی از برگزاری ۴ هزار و ۵۷۷ نفر ساعت آموزش در ماه گذشته خبر داد و گفت: در بهمن ماه هزار و ۹۲۹ نفر ساعت آموزش برون سازمانی برای شهروندان و ۲ هزار و ۶۴۸ نفر ساعت آموزش درون سازمانی برای کارکنان آتش نشانی برگزار شد.

رئیس سازمان آتش نشانی ساری افزود: در بهمن ماه با هدف بالابردن آمادگی، توان و مهارت آتش نشانان، تست تجهیزات و همچنین برای هماهنگی بیشتر بین نیرو‌های عمل کننده در عملیات‌ها و ارزیابی نیرو‌ها ۵ مانور امدادی به اجرا در آمد.

هاشمی از شهروندان خواست: جهت آگاهی از برنامه زمان بندی آموزش و بهره مندی از مشاوره ایمنی، به اداره پیشگیری و آموزش این سازمان واقع در خیابان ملامجدالدین مراجعه و یا با شماره ۳۳۲۶۰۱۴۰ تماس حاصل نمایند.

انتهای پیام/ م

بازدید آتش نشانان از واحد‌های مسکونی ساری