سلسله ظرفیت میزبانی اردو‌های تیم ملی بوکس در کشور را دارد

به گزارش خبرنگار  گروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، حجت اعتمادیان رئیس هیئت بوکس لرستان با اشاره به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بالای شهرستان سلسله در رشته بوکس، اظهار داشت: بیشترین کلاس‌های آموزشی این رشته به تعداد ۱۳ دوره در شهرستان سلسله برگزار شده و این امر نشانگر پتانسیل و ظرفیت‌های بالای این شهرستان در رشته بوکس است.

وی افزود: اکنون سمت و سوی برنامه‌های وزارت ورزش و جوانان نیز به سمت توجه به این رشته وزشی است.

رئیس هیئت بوکس لرستان با اشاره به وجود ورزشکاران الشتری توانمند در تیم ملی بوکس، افزود: به جرات می‌توان گفت که شهرستان سلسله از همه شهرستان‌های کشور در زمینه بوکس فعال‌تر است لذا باید تلاش کنیم که این شهرستان پایلوت آموزش و کمپ‌های تیم ملی کشور باشد.

فرماندار سلسله نیز در این دیدار با تاکید بر نقش مهم ورزش بر سلامت جسمی و روحی افراد، گفت: ورزش اگر به صورت حرفه‌ای دنبال شود می‌تواند به درآمدزایی نیز منجر شود.

شریف خسروی با اشاره به وضعیت مناسب ورزش شهرستان سلسله، عنوان کرد: شهرستان سلسله دارای ورزشکاران ارزشمند رده ملی در رشته‌های مختلف ورزشی است که باعث افتخارآفرینی و سربلندی برای شهرستان شده اند و لذا نیازمند توجه و حمایت هستند.

فرماندار سلسله با اشاره به بضاعت‌های اندک شهرستان، گفت: با وجود محدود بودن بضاعت ها، پیگیر برطرف شدن مشکلات پیش روی برگزاری مسابقات و اردو‌های تیم ملی در شهرستان خواهیم بود.

انتهای پیام/م

سلسله ظرفیت میزبانی اردو‌های تیم ملی بوکس را دارد