امداد رسانی به ۸۵ حادثه دیده در گردنه مایین بلاغ تکاب/ جاده‌ها برفی است

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ،رضا مسافر معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی، گفت: در پی بارش برف در جاده های‌استان گردنه مایین بلاغ از‌جمله مناطق حادثه خیز بوده که امدادرسانی‌هایی درپی داشته است.

وی، افزود: در راستای این امداد رسانی‌ها به ۸۵ حادثه در این گردنه امداد رسانی شده‌است.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی، تاکیدکرد: این ۸۵ نفر در ۱۹ خانوار خلاصه شده که ۲ نفر اسکان اضطراری داشته اند.

وی، تصریح کرد: همچنین یک تیم امدادی هلال احمر متشکل از ۴ داوطلب و یک پرسنل و یک دستگاه آمبولانس در این عملیات حضور داشته اند.

مسافر، با توصیه به هم استانی‌ها در خصوص رعایت نکات ایمنی، تاکیدکرد: با توجه به اینکه اکثر جاده‌های استان برفی بوده و تردد در برخی به سختی صورت می‌گیرد هم استانی‌های عزیز حدالامکان‌ از سفر‌های غیرضروری خودداری کنند و در صورت تردد در جاده‌ها حتما موارد ایمنی و گرمایشی به همراه خود داشته باشند.

 

انتهای پیام/م

حادثه دیدگان در گردنه مایین بلاغ تکاب امدادرسانی شدند