باشکوه‌ترین جشن تولد انقلاب/
حضور باشکوه مردم خراسان شمالی در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۹۷

مردم خراسان شمالی آماده حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمنبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، از اقوام کرمانج ، تُرک و فارس ، تات و ترکمن ، همپای دیگر ایرانیان ، امروز با حضور در راهپیمائی ۲۲ بهمن بار دیگر ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهیدان ، همراهی و همگامی خود با نظام جمهوری اسلامی را به رخ جهانیان خواهند کشید.

صداوسیمای شبکه اترک با ۴۰ گروه خبری و رسانه‌ای در سراسر خراسان شمالی آماده ثبت و انعکاس زنده جلوه‌های زیبای حضور مردم در قاب تلویزیون است.

راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در ۵۵ نقطه استان برگزار و به صورت زنده از شبکه اترک پخش خواهد شد.

بر اساس اعلام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی مراسم بجنورد از ساعت ۹ و سی دقیقه در میدان شهید آغاز و به مصلای امام خمینی ختم می‌شود.

سخنران ویژه این مراسم آیت الله حسینی خراسانی نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم است.

انتهای پیام / ب

راهپیمایی ۲۲ بهمن در ۵۵ نقطه خراسان شمالی