مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی:
افزایش پرونده‌های مختومه خراسان جنوبی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ،اشرفی مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با بیان اینکه در ۱۰ ماه گذشته سه هزار و ۷۲۸ فقره پرونده در شعب تعزیرات حکومتی استان رسیدگی شد، گفت: در این مدت پرونده‌های مختومه نسبت به وارده ۱۰۰ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد داشت.

وی افزود: متخلفان این پرونده‌ها به پرداخت بیش از ۲۸۵ میلیارد ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شدند.

اشرفی گفت: تعزیرات حکومتی بر اساس قوانین و مقررات در سه بخش کالا و خدمات، بهداشت و درمان و قاچاق کالا و ارز رسیدگی می‌کند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی افزود: در حوزه کالا و خدمات تعداد یک هزار و ۳۷۲ فقره پرونده رسیدگی و متخلفان به هفت میلیارد و ۲۵۵ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.

وی عمده تخلفات مرتبط با این پرونده‌ها را درج نکردن قیمت، گرانفروشی، ارائه ندادن فاکتور خرید و تقلب اعلام کرد.

اشرفی اظهار کرد: در بخش بهداشت دارو و درمان نیز به ۲۷۳ فقره گزارش تخلفاتی از قبیل رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی، عرضه و تحویل کالای غیر بهداشتی، رعایت نکردن مقررات بهداشت محیطی، عرضه و فروش مواد خوردنی فاقد مجوز رسیدگی و پرداخت ۶۵۸ میلیون ریال جزای نقدی صادر شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی یادآور شد: شعب تعزیرات حکومتی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز نیز در ۱۰ ماه سال جاری ۲ هزار و ۳۲ فقره پرونده صادر کرد که قاچاقچیان علاوه بر ضبط کالا به پرداخت ۲۷۸ میلیارد ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شدند.  

وی تصریح کرد: در این گزارشات اقلامی همچون البسه، سوخت، پارچه، سیگار و برنج بیشترین نوع کالای قاچاق را شامل می‌شوند.

اشرفی بیان کرد: در حال حاضر تعداد ۶ شعبه تعزیرات حکومتی در سراسر استان کار رسیدگی به پرونده‌های قاچاق کالا و ارز را بر عهده دارند و شعبه مستقر در مرکز استان بیشترین تعداد پرونده رسیدگی شده را به خود اختصاص داده است.

منبع:ایرنا
انتهای پیام/غ