کی‌روش دستیاران خود را معرفی کرد

کی‌روش دستیاران دستیاران خود را در کلمبیا معرفی کردبه گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان،کارلوس کی‌روش که شب گذشته به طور رسمی هدایت تیم ملی فوتبال کلمبیا را در دست گرفت، در پایان جلسه معارفه‌اش، دستیارانش را نیز معرفی کرد.
اوسیانو کروز و میک مک‌درموت را به عنوان دستیاران اصلی خود معرفی کرد.

دیه‌گو جیاچینو آرژانتینی نیز دیگر مربی جدید این تیم است. علاوه بر این ادواردو نینو به عنوان مربی دروازه بان‌ها با کی روش همکاری خواهد کرد او دروازه بان‌های سرشناسی مانند اوسپینا، کوردوبا و وارگاس را تربیت کرده است.

از بین این ۴ نفر، کروز از جام جهانی ۲۰۱۴ با کی روش همکاری داشته و وظیفه اصلی او کمک به کی روش در تصمیم گیری‌ها و کار روی خط دفاعی تیم است.

علاوه بر این ،آرتورو ریس هم که پس از جدایی خوزه پکرمن از کلمبیا به طور موقت هدایت این تیم را بر عهده داشت،از دیگر اعضای کادر فنی کی روش خواهد بود.


بیشتر بخوانید:

توئیت هشدار گونه مازیار ناظمی به کی روش + عکس

فدراسیون فوتبال ۶ بند لازم را برای عقد قرارداد با سرمربی جدید اعلام کرد


انتهای پیام /

دستیاران کی روش در کلمبیا