تخریب ۹۵ درصد کوره‌های ذغال در استان کرمانشاه

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،عباس بهاری فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت : با همکاری قوه قضاییه و نیروی انتظامی ۹۵ درصد کوره‌های زغال در کرمانشاه به ویژه منطقه عثمانوند تخریب شده است.

وی گفت : گشت‌های یگان حفاظت با شناسایی مناطق دارای کوره‌های زغال موفق به این حجم از تخریب‌های گسترده شده اند.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه بیان کرد: تعدادی از روستا‌ها به ویژه در عثمانوند به دلیل اعتیاد سرپرست خانواده ونبود منبعی برای گذران زندگی به این سمت و سو روی آورده اند.

وی با تاکید براینکه متخلفان از تیررس قانون دور نخواهند ماند، گفت: گشت‌های یگان حفاظت به طور جدی درصدد شناسایی و برخورد با خاطیان است.

بهاری تخریب و تصرف عرصه‌های منابع طبیعی را از دیگر چالش‌های پیش رو اعلام و عنوان کرد: عده‌ای سودجو که زمین خوار هم نیستند صرفا به دلیل طمع درصدد تصرف اراضی کشاورزی هستند.

وی وضعیت تخریب و تصرف عرصه‌های منابع طبیعی را در دالاهو، اسلام آباد غرب و گیلانغرب بحرانی‌تر دانست.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه خواستار همکاری مردم در گزارش تخلفات از طریق سامانه ۱۵۰۴ شد و گفت: یگان حفاظت منابع طبیعی به صورت جدی دردصد برخورد با متخلفین، تشکیل پرونده و معرفی آنان به مراجع قضایی است .

 

 

انتهای پیام/د

کوره‌های زغال در کرمانشاه به ویژه منطقه عثمانوند تخریب شده است