فرمانده سپاه نینوا:
ما به برکت انقلاب استقلال سیاسی داریم

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، سردار معروفی فرمانده سپاه نینوا امروز در نشست خبری گرگان گفت:اگر همه مستکبران  علیه ما هستند  علتش بزرگی ملت ایران است .

وی ادامه داد: ما در ۸ سال دفاع مقدس شرایط بدتری داشتیم، اما حالا در این زمان هم باید با استقامت از این شرایط عبور کنیم.

معروفی گفت: ما تنها نظامی هستیم که در دنیا استقلال سیاسی داریم و به هیچ کشوری برای دفاع از کشورمان نیازنداریم و همین است که دشمنان ما را عصبانی کرده است .

وی گفت: ما در زمینه فضا، پزشکی، صنعت و خیلی از موارد دیگر، پیشرفت‌های بسیاری داشتیم.

معروفی افزود: ما باید دشمنان را بشناسیم و برخی دشمن شناس نیستند و در رکاب دشمن قدم بر می‌دارند و چیزی که این کشتی انقلاب را به سر منزل مقصود می‌رساند در رکاب رهبر بودن و وحدت داشتن است.

سردار معروفی گفت: ما بیش از پیش نیارمند وحدت هستیم و برای امن شدن این جزیره نا امنی که برای ما ساخته اند باید کنار هم باشیم.
وی افزود: باید در این دهه دستاورد‌های انقلاب اسلامی را به مردم یادآوری کنیم و جایی که پای آمریکا و اسراییل در آن باز شود ویرانه می‌شود.

فرمانده سپاه نینوا گفت: رهبری سکان دار این انقلاب هستند و عزت ایران را حفظ کرده اند.

انتهای پیام/ح/م
 

صحبت های سردار معروفی در نشست خبری امروز