حکم جالب برای راننده بی احتیاط گالیکشی

حکم جالب برای راننده بی احتیاط گالیکشی به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان ،هادی هاشمیان رئیس کل دادگستری گلستان،گفت: برای راننده بی احتیاط ،حکم جایگزین کاشت ۱۰۰۰ اصله نهال، صادر شد.

وی افزود: این راننده در تصادف منجر به فوت، علاوه بر پرداخت دیه، به ۶ ماه حبس تعزیری هم محکوم شده بود، اما پس از این که دیه را پرداخت کرد، با توجه به این که حادثه غیرعمد بود و متهم سابقه کیفری نداشت،قاضی گالیکشی برای وی مجازات جایگزین حبس در نظر گرفت.

هاشمیان ادامه داد: قاضی، راننده را به جای ۶ ماه زندان، به کاشت نهال محکوم کرد.

وی بیان کرد: متهم باید هزار اصله نهال جنگلی از نوع ممرز، افرا و یا بلوط که متوسط عمر آن‌ها سه سال باشد، در فصل پاییز و یا زمستان زیرنظر اداره منابع طبیعی در جنگل‌های استان بکارد.

به گفته هاشمیان، با دستور قاضی اداره منابع طبیعی و واحد اجرای احکام کیفری شهرستان گالیکش، بر اجرای این حکم نظارت می‌کنند.

فصل نهم قانون مجازات اسلامی به تشریح نحوه صدور احکام جایگزین حبس و شرایط آن اختصاص دارد که می‌تواند در اجرای سیاست حبس زدایی به قوه قضاییه یاری رساند.

 

انتهای پیام/ت

راننده متخلف گالیکشی محکوم به کاشت نهال شد