بازگشت همه دیپلمات‌های ونزوئلا از آمریکا

مادورو از بازگشت همه دیپلمات‌های ونزوئلایی از آمریکا خبر دادبه گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از تلویزیونی المیادین، نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا از بازگشت همه دیپلمات‌های این کشور از آمریکا در پی قطع روابط با واشنگتن خبر داد.

رئیس جمهور ونزوئلا گفت: «هدف تحریم‌های آمریکا، گرفتن فرصت تولید نفت از ونزوئلا است. شرکت ملی نفت ونزوئلا به زودی اقدامات قانونی خود را برای حمایت از تولید نفت این کشور آغاز خواهد کرد.»

رئیس جمهور قانونی ونزوئلا قول داد اقداماتی حقوقی در برابر تحریم‌های آمریکا علیه شرکت ملی نفت ونزوئلا اتخاذ کند.

پیش از این جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید و استیون منوچین، وزیر خزانه‌داری آمریکا در نشستی خبری در کاخ سفید اعلام کردند که شرکت نفت و گاز ونزوئلا از این پس در فهرست تحریم‌های آمریکا قرار دارد و تا زمانی که قدرت در ونزوئلا در اختیار «طرف‌های مناسب» قرار نگرفته باشد، منابع و درآمد‌های این شرکت در آمریکا مسدود خواهد بود.

انتهای پیام/