افزایش ۱۴۸ درصدی خدمات مشاوره‌ای در خراسان شمالی
افزایش ۱۴۸ درصدی خدمات مشاوره‌ای در خراسان شمالیبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، سرهنگ اقبالی مطلق معاون اجتماعی فرمانده انتظامی خراسان شمالی گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون یک هزار و ۸۶۷ نفر به مرکز مشاوره آرامش پلیس استان مراجعه کردند.

سرهنگ اقبالی مطلق امروز با اشاره به اینکه آگاهی دادن به خانواده‌ها راز بقای تحکیم بنیان خانواده است، افزود: اگر چه خانواده یک نهاد کوچک اجتماعی است و از یک زن و مرد حادث شده است، ولی شرط بقای آن ایمان و معنویت گرایی اعضای خانواده و وجود عشق و محبت در آن است.

وی با بیان این که در این مدت، تعداد ۱۱۴ کلاس مشاوره فعال برگزار شدا است، گفت: رسالت وجودی مشاوران در مراکز مشاوره و واحد‌های مددکاری اجتماعی کلانتری ها، آگاهسازی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

وی بیان کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون هزار و ۹۴۶ پرونده قضائی در دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌های استان منجر به مصالحه شده، مبارزه با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری در جهت رفع آن را دستور کار مراکز مشاوره دانست.

سرهنگ اقبالی مطلق همچنین با اشاره به اینکه در این مدت تعداد ۲ هزار و ۶۹۵ پرونده در حوزه روانشناختی مورد رسیدگی قرار گرفته، اظهار کرد: در این راستا تعداد ۹۵ مورد مشاوره انتظامی توسط کارشناسان این حوزه به مراجعان ارائه شده است.

وی افزود: در این مدت ۸۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مراکز مشاوره و مددکاری این فرماندهی به مصالحه انجام شده است و پرونده‌های زوجین دارای اختلاف و در شرف طلاق نیز علاوه بر ارجاع به کلانتری‌ها به صورت جداگانه به مرکز مشاوره استان ارجاع داده می‌شود.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان گفت: در سال جاری تاکنون تعداد ۲ هزار و ۲۳۶ نفر به صورت خود معرف به مرکز مشاوره و دوایر اجتماعی کلانتری‌ها مراجعه کردند و خدمات مشاوره‌ای در دوایر اجتماعی کلانتری‌ها نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۲ درصد افزایش داشته است.

وی ابراز امیدواری کرد: با توسعه و تقویت این واحد اجتماعی در کلانتری‌های استان و شناسایی و بکارگیری کارشناسان مجرب و مرتبط با این حوزه می‌توان شاهد روند کاهش آسیب ها، معظلات و مشکلات خانواده‌ها در جامعه باشیم.

انتهای پیام / ب


مراجعه بیش از هزار نفر به مراکز مشاوره آرامش خراسان شمالی