داودی:
آیت الله هاشمی شاهرودی عصاره علم شهید صدر است

آیت الله هاشمی شاهرودی عصاره علم شهید صدر استپرویز داودی مسئول دفتر رئیس سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: آیت الله شاهرودی فردی بسیار عمیق با ذهنی فعال و متبحر در فقه و اصول بودند و دارای تفکر نظام ساز و تحلیل قوی و آینده نگری بوده و با هوش سرشار خود هر موضوعی را در ابعاد مختلف بررسی می‌کردند.

وی با اشاره تبعیت آیت الله شاهرودی از ولایت فقیه افزود: امر ولایت سرلوحه کار مرحوم آیت الله شاهرودی بود و به دلیل سعه صدر بالا همه چهره‌های علمی که از جناح‌های مختلف با ایشان برخورد می‌کردند وی را به عنوان یک شخصیت بی نظیر و عالم می‌پذیرفتند.

وی در ادامه گفت: یکی از ویژگی‌های آیت الله شاهرودی این بود که توانایی اینکه مرکز وحدت باشد را داشت و این مسئله در احکامی که مقام معظم رهبری در ریاست قوه قضاییه و ریاست هیات عالی حل اختلاف قوا و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام برای ایشان مشهود است.

داودی با بیان اینکه در مراسم‌های بزرگداشت ایشان چهره‌هایی از کشور‌ها و مذاهب مختلف حضور داشتند، گفت: آیت الله شاهرودی را در منطقه خاورمیانه به عنوان یک شخصیت علمی می‌شناختند، و در عراق بعد از رحلت این شخصیت بزرگ مراسم باشکوهی در بزرگداشت مقام علمی اش گرفتند.

وی در ادامه با بیان اینکه آیت الله شاهرودی از شاگردان شهید صدر بود، گفت: آیت الله شاهرودی بهترین شاگرد شهید صدر بوده و عصاره علم او را اندوخته بود.

وی در پایان اظهار کرد: تفکر آیت الله شاهرودی مبتنی بر اسلام ناب بود و تسلط آن مرحوم به مباحث فقهی، اصولی، و قضایی در آثارشان مشهود و واضح است و تفکر عمیق ایت الله شاهرودی به عنوان سرلوحه گروه‌های مختلف علمی قرار گرفته است.

انتهای پیام/