پایان سومین دوره مسابقات ملی دفاع سه دقیقه‌ای

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ، امین رستم زاده سرپرست جهاد دانشگاهی استان آذربایجان غربی گفت: مرحله استانی سومین دوره مسابقات ملی دفاع سه دقیقه‌ای برای اولین بار به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان آذربایجان غربی و با همکاری دانشگاه ارومیه و سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی در ارومیه برگزار شد.

سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی افزود: از اهداف این مسابقات تشویق و کمک به تقویت و پرورش مهارت‌های ارتباطی، ایده پردازی، فن بیان و خلاقیت‌های دانشجویی، کمک به تکمیل چرخه تولید علم و فناوری و تبدیل آن به محصول و ثروت می‌باشد.

رستم زاده گفت: در این دوره از مسابقات ۱۵ نفر شرکت کننده حضور داشتند که ۷ نفر در مقطع ارشد و ۸ نفر مقطع دکتری بودند و از نظر جنسیت شرکت کنند گان هم ۶۰ درصد آقا و ۴۰ درصد خانم تشکیل شده بود.

سرپرست جهاد دانشگاهی استان آذربایجان غربی در ادامه گفت:: ۷۵ درصد شرکت کنندگان گروه علمی علوم انسانی و ۲۵ درصد هم از رشته‌های غیر علوم انسانی حضور داشتند.

رستم زاده با اشاره به مهارت‌های متفاوت و تکنیک‌های خلاق زندگی در تحقق سبک زندگی موفق خاطر نشان کرد: در جهان امروز فن ارتباطات بعنوان یک هنر در تعالی شخصی و اجتماعی بسیار ارزشمند است و ارتباط مستقیمی در تحقق یک سبک زندگی موفق دارد.

وی گفت: باید فن ارتباطات از ابعاد مختلف واکاوی و در بستر‌های متفاوت مورد بررسی قرار گیرد تا بتوان از ارتباطات و ابزار‌های آن به نحو موثر در تعالی شخصیتی، شغلی و زندگی سایر عرصه‌های مدنظر بهره برد.

سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی گفت: فن بیان یکی از ابزار‌هایی است که بتوانیم آنچه را که در اندیشه و حاصل تفکراتمان است به دیگران هم انتقال دهیم و اگر نتوانیم این پروسه را به درستی انجام دهیم در واقع از یک ظرفیت فکری جامعه در راستای توسعه غافل خواهیم بود لذا مهم است که به چه شکلی و در چه قالبی داشته‌های ذهنمان را خلاقانه و کیفی و اثرگذار ارائه دهیم تا بر اساس آن به ناداشته‌های مورد نیاز برسیم.

رستم زاده ادامه داد: از سویی زمان یکی از مولفه‌های مهمی است که هر از گاهی در ارزش گذاری آن در عرصه‌های مختلف دچار غفلت می‌شویم در حالیکه ثانیه به ثانیه وقت انسان ارزشمند بوده و باید با یقین و اعتقاد برای ارزش آفرینی از هر ثانیه زندگی مدل عملیاتی برنامه ریزی و ثروت آفرینی و تعالی بخشی داشته باشیم.

وی گفت: با این الزامات ضروری، مسابقات دفاع سه دقیقه در راستای ضرورت اهمیت سنجی دانشجویان نسبت به زمان و ماحصل آنچه محصول اندیشه تفکر و مطالعاتشان است و اینکه درک و بصیرت عمیق نسبت به یافته‌های تحقیقاتی اشان منجر به فهم و در نتیجه ارائه کاربردی و اثر بخش آن در حوزه‌های مورد نیاز جامعه می‌شود این مسابقات برای دانشجویان به اجرا درآمد.

سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی ادامه داد: صیقل اثر بخش و اثر ساز فن بیان و مهمتر از آن وقوف و اشراف علمی به کلید واژه‌های آنچه که حاصل ساعت‌ها و ماه‌ها تحقیق و مطالعه رساله و پایان نامه دانشجویان است و ارایه جوهر و مدل شماتیک یک محصول فکری و علمی به خلاقانه‌ترین و اثر بخش‌ترین ابزار می‌تواند بخشی از سبک زندگی تعالی بخش دانشجویان و دانش آموختگان باشد که در این رویداد بر آن تکیه شده است.

در ادامه این مراسم علیجو معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه با تقدیر از فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه فرهنگی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی گام‌های ارزشمندی در طراحی و اجرای برنامه‌های بکر و خلاقانه در حوزه نیاز روز جامعه دانشگاهی برداشته و روز به روز شاهد توسعه کیفی اینچنین برنامه‌های از سوی این نهاد هستیم.

وی با اعلام اینکه جهاد دانشگاهی در طراحی و تدوین و اجرای برنامه‌های خلاقانه پیش قدم است افزود: برگزاری مسابقات ملی دفاع از پایان نامه‌های دانشجویی برای اولین بار در استان در راستای فرهنگسازی و تقویت مهارت‌های ارتباطی و فن بیان، کمک به تکمیل چرخه تولید علم وفناوری و تبدیل آن به محصول و ثروت موثر بوده و امیدورایم در سال‌های آتی نیز ادامه داشته باشد.

 

انتهای پیام/ی

دانشجویان سرمایه های ایران هستند