کشت ۳۳ هکتار زعفران در اراضی کوهدشت

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، فرج‌علی امیری مدیر اداره جهاد کشاورزی کوهدشت  اظهار داشت: بحران آب در شهرستان کوهدشت حتی با وجود بارندگی‌ها برطرف نشده و اگر الگوی کشت تغییر نکند، منابع آب زیرزمینی در این شهرستان به‌طور کامل تمام می‌شود.

وی افزود: کشت محصولات آب‌دوست در کوهدشت به‌مدت پنج سال محدود شده و کشاورزان برای تأمین منافع بلندمدت و حفظ سرمایه‌های آبی باید کشت‌های جایگزین مانند کلزا و زعفران را در دستور کار خود قرار دهند.

مدیر اداره جهاد کشاورزی کوهدشت با بیان اینکه کاشت و توسعه زعفران در دستورالعمل وزارت جهاد کشاورزی است عنوان کرد: نیاز آبی زعفران کم بوده و کشت این محصول باتوجه به بحران آب در این شهرستان به کشاورزان توصیه می‌شود.

مهدیه ابراهیمی، کارشناس گیاهان دارویی اداره جهاد کشاورزی کوهدشت نیز در گفتگو با تسنیم بیان کرد: طرح کشت زعفران در استان لرستان در سال ۷۵ مطرح و اولین مزرعه زعفران کوهدشت نیز در بخش کوهنانی روستای پَشَم توسط ابراهیم میری کشت و احداث شد، در سال ۹۶ نیز این زعفران‌کار کوهدشتی به‌عنوان زعفران‌کار نمونه استان معرفی شد.

وی افزود: سطح زیر کشت زعفران در کوهدشت تا سال ۹۴ کمتر از دو هکتار بوده، در پایان همان سال ۱۱ هکتار به سطح زیر کشت زعفران در این شهرستان افزوده شد و تا دی ۹۷ نیز به بیش از ۳۳ هکتار رسیده‌است.

ابراهیمی قیمت زعفران در کوهدشت را باتوجه به کیفیت محصول و به‌صورت عمده از ۹ تا ۱۱ میلیون تومان دانست و گفت: برای هر هکتار مزرعه چهار تن پیاز زعفران بوده و باتوجه به قیمت هر کیلو پیاز که پنج هزار تومان است به دو میلیون تومان سرمایه اولیه نیاز داریم.

انتهای پیام/م

۳۳ هکتار زعفران در اراضی کوهدشت کشت شد