فرآوری محصولات کشاورزی در دزفول

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، کرمی، معاون فنی جهاد کشاورزی دزفول گفت: محصولات سبزی و صیفی این شهرستان در فصل زمستان وجود دارد که بر ضرورت توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی در حوزه‌های مختلف زراعت، دام، باغبانی، مرکبات و شیلات می‌افزاید.

وی افزود: در حال حاضر بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تن ظرفیت سیلو‌های ذرت دزفول است و با اقداماتی که انجام شده ۲ واحد شالی کوبی، ۲ واحد کشتارگاه دام همراه با بسته بندی و فرآوری مرغ در دزفول فعال شده است و سالانه بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول فرآوری می‌شود، ولی این آمار در قبال تولید سالانه ۲ میلیون محصول ناچیز است.

کرمی بیان داشت: باید بازار هدف محصولات کشاورزی مشخص شود، کشاورزان دزفول در حالی نسبت به کشت دانه‌های روغنی اقدام کرده اند که بازار هدف آن‌ها مشخص نیست و سویای تولید دزفول روی دست کشاورز مانده است.

معاون فنی جهاد کشاورزی دزفول عنوان کرد: باید حاشیه امنی برای صنایع تبدیلی کشاورزی دزفول فراهم شود که در این خصوص صادرات و صنایع فرآوری زنجیره‌هایی هستند که در این توسعه دخیل هستند و می‌توانند موثر باشند.

وی افزود: افزون بر ۱۶ هزار بهره بردار ثبت سامانه در حوزه کشاورزی در دزفول وجود دارد که ۵۴ مورد مشکل صادراتی برای این کشاورزان ترسیم شده است و با وجود زیرساخت‌ها از جمله قرنطینه، گمرک و محصول باکیفیت صادرکننده فعال در شهرستان دزفول وجود ندارد.

انتهای پیام/م

توسعه کشاورزی در شهرستان دزفول