وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح کرد؛
جزئیات توزیع سبد کالا به بازنشستگان تامین اجتماعی

جزئیات توزیع سبد کالا به بیمه‌شدگان تامین اجتماعیبه گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه مراسم معارفه وحید قبادی‌دانا به عنوان رئیس سازمان بهزیستی اظهار کرد: مشکل افرادی که تاکنون سبد کالا را دریافت نکرده‌اند با مراجعه به سازمان بهزیستی حل می‌شود.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه سبد‌های کالای ۲۰۰ هزار تومانی در اختیار کارمندان آموزش و پرورش قرار گرفته است، افزود: این بسته حمایتی به اکثر کارمندان کشوری، لشکری و  بازنشستگان اختصاص پیدا کرد.

وی ادامه داد: بازنشستگان تامین اجتماعی در مرحله سوم  توزیع بسته حمایتی قرار داشتند که منابع آن تامین شد و اکنون در حال واریز است.

شریعتمداری با بیان اینکه بعد از این مرحله نوبت به بخشی از جامعه می‌رسد که تحت پوشش یک نهاد و دستگاه مشخص نیستند و درآمد ماهیانه کمتر از ۳ میلیون تومان دارند، اظهار کرد: اطلاعات این بخش از جامعه از طریق بانک‌های اطلاعاتی و سازمان تامین اجتماعی جمع آوری می‌شود.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اجرای این طرح ممکن است با خطاهای انسانی مواجه باشد، به همین دلیل افرادی که سبد کالا را دریافت نکرده‌اند می‌توانند به بهزیستی و سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنند، خاطرنشان کرد: مشکلی در خصوص  تامین مالی بسته حمایتی وجود ندارد.

انتهای پیام/