تشدید نظارت‌ها بر توزیع دارو برای مقابله با قاچاق

به گزارش    گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛قباد محمدی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : امروزه در برخی موارد شاهد خروج انواع دارو، شیرخشک‌های رژیمی و هورمون رشد از کشور به کشور‌های همسایه هستیم که توسط برخی از سوء استفاده‌کنندگان صورت می‌گیرد.

وی گفت : دارو یک کالای بسیار مهم و حیاتی برای مردم است و معاونت غذا و دارو سختگیری‌های خود را در خصوص تخلفات مختلف در این حوزه افزایش می‌دهد و با شرکت‌های متخلف به شدت برخورد خواهد کرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به نقش مهم شرکت‌های توزیع در مقابله با قاچاق دارو به خارج از کشور بیان کرد: مواردی مشاهده شده است که دارو از یک شرکت توزیع بیرون رفته و در خارج از شبکه رسمی توزیع عرضه شده است که می‌طلبد مدیران و مسئولان فنی شرکت‌های توزیع دقت و مراقبت بیشتری به خرج دهند.

وی گفت: اکنون که شرایطی خاص بر سیستم دارویی کشور حکمفرما است، کمبود‌های دارویی و مشکلاتی که شرکت‌های دارویی در زمینه تولید دارو و تهیه مواد اولیه با آن دست به گریبان هستند به معاونت غذا و دارو نیز تسری یافته است، اما معاونت غذا ودارو تمام تلاش خود را انجام می‌دهد تا بتواند مشکلات را از پیش روی شرکت‌های توزیع و داروخانه‌ها رفع کند.

محمدی عنوان کرد: شرکت‌های توزیع باید نظارت خود را بر زیر مجموعه‌های خود افزایش دهند و در خصوص سهمیه‌بندی دارو‌ها دقت نظر لازم را اعمال کنند و همچنین داروها، به ویژه دارو‌های سهمیه‌ای را صرفاً با هماهنگی معاونت غذا و دارو توزیع نمایند.

وی در پایان افزود: ما از مشکلات مختلفی که شرکت‌های توزیع و داروخانه‌ها با آن دست گریبان هستند مطلع هستیم و از همراهی و همدلی همه دست اندرکاران دارویی استان تشکر و قدردانی می‌کنیم .

 

 

انتهای پیام/د

خروج انواع دارو، شیرخشک‌های رژیمی و هورمون رشد از کشور به کشور‌های همسایه