آقای رئیس‌جمهور از جدیدترین آهنگ خود رونمایی کرد +فیلم

شاید بهتر بود رئیس جمهور ترکمنستان خواننده می شد!به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، این روزها آوازه خوانندگی قربان‌قلی بردی محمداُف رئیس جمهور ترکمنستان همه جا پیچیده است. آقای رئیس‌جمهور به هر مناسبتی خود را برای آواز خواندن آماده می‌کند و اکنون به مناسبت فرا رسیدن سال نو میلادی او ویدئوی دیگری به همراه نوه‌اش اجرا کرد.

قبلاً نیز محمداُف هنرنمایی کرده و با مهارت فوق‌العاده‌ای اشعاری را در وصف کشورش سروده بود و به کمک نوه‌اش با تنظیم آهنگ و ملودی هنر خوانندگی را به اجرا گذاشت.

آهنگ جدید آقای رئیس جمهور در سالنی مقابل تماشاچیان به اسم«آرزو» به سه زبان ترکمنی،انگلیسی و آلمانی اجرا شد. شاید بهتر بود آقای محمداُف خواننده می‌شد، چون ایشان استعداد و علاقه‌ی فوق‌العاده‌ای در این زمینه دارند.

{$sepehr_media_9143894_400_300}

انتهای پیام/

رئیس‌جمهور ترکمنستان باز هم ترانه خواند