برنامه‌های پایگاه نقد شعر اعلام شد

برنامه‌های پایگاه نقد شعر اعلام شدغلامرضا طریقی سردبیر پایگاه نقد ادبی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان در گفتگو با خبرنگار حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص این پایگاه نقد ادبی گفت: همزمان با برگزاری جشنواره شعر فجر، از گزیده آثار شاعرانی که در پایگاه نقد شعر بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان عضو هستند رونمایی خواهیم کرد.

وی افزود:این کتاب اثر مستقلی از شعر‌های دوستانی است که  اثرشان را به پایگاه نقد شعر بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان فرستادند. از بین آثار ارسالی به این  پایگاه نقد شعر، چند شعر را انتخاب کردیم و هم اکنون کتاب در مرحله انتشار است.

سردبیر پایگاه نقد ادبی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان گفت: احتمالا در نیمه اول بهمن ماه  تا سیزدهم  دوره چند روزه حضوری را برای ۲۰۰ نفر از شاعرانی که در پایگاه نقد شعر بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان عضو هستند، برگزار می‌کنیم. این دوره ادامه همان دوره پیشرفته آموزش شعر است که سال گذشته در حاشیه جشنواره شعر فجر برگزار کردیم.

وی ادامه داد:۲۰۰ شرکت کننده  در دوره  حضوری پایگاه نقد شعر از میان حدود  ۲ هزار و ۵۰۰ نفر عضو در  پایگاه نقد شعر بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان انتخاب شده اند و تقریبا از ۱۰ درصد این افراد برای شرکت در دوره دعوت خواهیم کرد.

طریقی با اشاره به اساتید دوره حضوری این پایگاه نقد ادبی اظهار داشت: قرار این است که از منتقدان پایگاه نقد ادبی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان از جمله اسماعیل امینی، ابراهیم اسماعیلی اراضی، حمیدرضا شکارسری و دیگر منتقدان این پایگاه نقد ادبی برای دوره‌های حضوری پایگاه نقد ادبی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان دعوت کنیم.

وی با بیان اینکه برنامه ویژه‌ای برای دیدار با ناشران داریم، گفت: سال گذشته دیدار با شاعرانی، چون محمد علی بهمنی و محمد سلمانی که از شاعران پیشکسوت هستند را به همراه مهدی فرجی، محمد سعید میرزایی و علیرضا بدیع دعوت کردیم. امسال هم دیدار با شاعران را در برنامه داریم.

طریقی با اشاره به کلاس‌های متفرقه‌ای که در دوره حضوری پایگاه نقد شعر بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان در دهه  اول بهمن ماه برگزار می‌شود، اظهار داشت: کلاس موسیقی شعر را در دوره حضوری پایگاه نقد شعر بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان برگزار می‌کنیم.

وی گفت:سال گذشته از مهرداد مهرنیا، آهنگساز دعوت کرده بودیم تا درباره ظرافت‌های موسیقی شعر صحبت کند و بگوید چگونه بعضی اشعار   ظرافت‌های موسیقایی دارند که باعث می‌شود آهنگساز بتواند روی آن ملودی بگذارد.

طریقی گفت: امسال هم در دوره‌های حضوری پایگاه نقد شعر بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان از کارشناسان میهمان به تناسب موضوعی که در دوره‌های حضوری مطرح می‌شود و براساس بازخورد کارگاه‌های دوستان و اهمیت موضوع از شاعرانی به عنوان کارشناس میهمان دعوت خواهیم کرد.

انتهای پیام/