همایش مسجد طراز سنگرپاسداری از انقلاب اسلامی

همایش مسجد طراز سنگرپاسداری از انقلاب اسلامیبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سرهنگ پاسدار مجتبی اسفندیاری معاون دانش و پژوهش سپاه فجر استان فارس گفت: با تشکیل کمیته برنامه ریزی و ستاد برگزاری همایش و نیز پس از ارائه فراخوان، ۱۳۵ مقاله به دبیرخانه همایش تحقق «مسجد طراز، سنگرپاسداری از انقلاب اسلامی» ارسال و از سوی داواران مورد بررسی قرارگرفته است.

وی با اشاره به اینکه این همایش ۲۸ آذرماه برگزار می‌شود، افزود: از تعداد مقاله‌های ارسالی و برگزیده ۳ مقاله به شکل شفاهی ارائه و نیز علاوه بر تقدیر از مقاله‌های برتر به ۲۳ نفر از فرهیتخگان در مراسمی تقدیر می‌شود.

اسفندیاری ادامه داد: در پایان همایش مقاله‌های برگزیده به گونه‌ای کاربردی جمع‌آوری و برای استفاده بهینه در اختیار سازمان بسیج مساجد و محلات سپاه فجر قرار می‌گیرد.

معاون دانش و پژوهش سپاه فجر فارس تصریح کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درهفته پایانی آذرماه به عنوان هفته پژوهش برنامه‌های متعدد فرهنگی، علمی و پژوهشی و نیز نمایشگاه دستاورد‌های علمی و تحقیقاتی را برگزار می‌کند.

اسفندیاری با اشاره به اینکه معاونت دانش و پژوهش سپاه درسال ۸۹ درراستای تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی برای رسیدن به خود کفایی، علمی، پژوهشی و تحقیقاتی آغاز به کار کرده است، افزود: این معاونت در استان فارس نیز از سال ۹۰ به طوررسمی با رویکرد ایجاد محیطی پر جاذبه درقالب شکوفایی استعداد‌های درون سازمانی پژوهشی و دانش بنیان با همکاری دانشگاه به فعالیت علمی پرداخته است.

وی گفت: معاونت دانش و پژوهش سپاه فجر برای رسیدن به تحقق فرامین مقام معظم رهبری از تمام ظرفیت و توان علمی و پروهشی خود استفاده کرده و در این راستا به موفقیت‌هایی نیز دست یافته‌است.
انتهای پیام/م

جشنواره " تحقق مسجد طراز، سنگر پاسداری انقلاب اسلامی"