برگزاری مانور زلزله در مدارس شیراز

برگزاری مانور زلزله در مدارس شیرازبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ محمدجواد رشیدی رئیس جمعیت هلال احمر شیراز، گفت: بیستمین مانور زلزله و ایمنی مدارس، هفتم آذرماه و همزمان با سراسر کشور در شیراز برگزار خواهد شد.

وی افزود: با توجه به آسیب‌پذیری کودکان و نوجوانان در برابر صدمات ناشی از زلزله، بخش آموزش همگانی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله برای کاربردی کردن آموخته‌های دانش‌آموزان پیرامون زلزله، از سال ۱۳۷۴ اجرای مانور در سطح مدارس را طراحی کرد.

رشیدی ادامه داد: همه ساله روز هشتم آذر ماه با همکاری وزارت آموزش و پرورش، علوم، کشور و جمعیت هلال‌احمر و سازمان صدا و سیما برگزار می‌شود، امسال با توجه به اینکه هشتم آذر با پنجشنبه و تعطیلی مدارس همزمان شده است، این مانور روز چهارشنبه هفتم آذر اجرا خواهد شد.

وی با بیان اینکه شعار امسال مانور زلزله و ایمنی مدارس، "مدرسه ایمن- جامعه تاب‌آور" است، گفت: در شیراز و با همکاری آموزش و پرورش، با توجه به آموزش‌های قبلی در هر یک از نواحی چهارگانه، ۱۰ مدرسه و جمعا چهل آموزشگاه مانور برگزار می‌شود.

رشیدی گفت: با تعامل مناسب موجود و اجرای طرح مشترک توسعه دادرس و با همگانی کردن طرح‌های آموزشی، تلاش کرده‌ایم در سایر ایام سال نیز طرح دادرس را با عنوان "دانش آموز آماده در روز‌های سخت" در مدارس اجرایی کنیم.

وی بیان کرد: در شیراز و به شکل نمونه، بیستمین مانور زلزله در مدرسه فرشتگان واقع در بلوار نصر، برگزار خواهد شد.

رئیس هلال احمر شیراز تصریح کرد: هدف از این مانور ارتقاء فرهنگ ایمنی و مقاوم‌سازی، ایجاد آمادگی برای انجام واکنش‌های صحیح و سریع در برابر زلزله و افزایش سطح آگاهی دانش‌آموزان در مورد زلزله و سایر پدیده‌های طبیعی است.
انتهای پیام/م

برگزاری بیستمین مانور زلزله در شیراز