رامسر در صدر بارش باران

رضوی مدیر کل هواشناسی مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری  ،گفت: بیشترین باران ۲۴ ساعت گذشته با ۷۵ میلیمتر در رامسر  و فرودگاه این شهرستان ثبت شد.
وی با بیان اینکه کلوده محمودآباد با ۶۸ میلیمتر باران رتبه بعدی بارش را به خود اختصاص داد، افزود: بیشترین سرعت باد نیز با ۶۵ کیلومتر در ساعت در رامسر ثبت شد.
رضوی گفت: بارش خفیف برف که از دیشب در برخی مناطق کوهستانی آغاز شده بود همچنان ادامه دارد و در محور کندوان بیش از ۱۰ سانتی متر برف بر روی زمین نشست.
مدیر کل هواشناسی مازندران بارش باران در مناطق جلگه‌ای و دشت و مه آلودگی در ارتفاعات و مناطق کوهستانی را پدیده جوی غالب امروز در مازندران اعلام کرد و گفت: بارش‌ها فردا در مناطق غربی مازندران ادامه دارد و آسمان مناطق مرکزی استان نیمه ابری خواهد بود.
وی افزود: این سامانه بارشی از فردا شب تا سه شنبه مهمان مازندرانی‌ها است و بارش‌های پراکنده در همه مناطق استان پدیده جوی در پایان هفته خواهد بود.
رضوی گفت: دریای خزر امروز مواج و طوفانی و از فردا با کاهش موج همراه خواهد بود.
انتهای پیام/ک


بارش ۷۵ میلیمتر باران در رامسر