توسعه اشتغال زایی در اندیمشک

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،  سید ناصر حسینی، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اندیمشک گفت: تولید صنعتی نان تیری و افتتاح شرکت تولید نان گامی مهم در زمینه اشتغال پایدار بانوان اندیمشک است و این شرکت در عرصه تولید و بسته بندی انواع نان سنتی به فعالیت خواهد پرداخت.

وی افزود: برای بهره‌برداری از این طرح 2 میلیارد ریال از تسهیلات اشتغال روستایی اختصاص داده شد که با افتتاح این طرح زمینه اشتغال ۳۰ بانوی سرپرست خانوار و 5 نفر نیروی کار آقا در  شهرستان فراهم و  با بهره‌برداری کامل از شرکت تولید نان در اندیمشک زمینه مناسب برای ایجاد اشتغال ۴۰ فرصت شغلی ایجاد می‌شود.

حسینی بیان داشت: عنوان کرد:  میزان آورده بخش خصوصی به جهت افتتاح شرکت تولید نان ۲۰۰ میلیون ریال و نرخ تسهیلات بانکی برای بهره‌برداری از این طرح را ۶ درصد است که این شرکت در مرحله اول اقدام به تولید نان تیری و پس از بهره‌برداری کامل تولید و بسته بندی انواع نان سنتی و صنعتی را به اجرا می‌رسانند.

انتهای پیام/م

۴۰ فرصت شغلی با افتتاح تعاونی پخت نان در اندیمشک ایجاد شد