معاون سرمایه گذاری میراث فرهنگی اردبیل؛
4 هزار هکتار از جنگل «فندقلو» جهت سرمایه گذاری گردشگری مطالعه می شود

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، ناصر محمودی، معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل تصریح کرد: 25 سایت گردشگری جهت مطالعه به مشاور واگذار می شود که در فاز نخست هفت سایت از جمله جنگل فندقلو به مشاور واگذار شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه در توسعه سایت های گردشگری و اجرای پروژه های سرمایه گذاری نقشه راه جامع نداریم انجام مطالعات جامع ضرورت ویژه داشت.

معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تاکید کرد: در جنگل فندقلو نیز مطالعات جامعی آغاز شده که در جلسه کمیته کارشناسی معاونت سرمایه گذاری نتیجه اولیه آن مورد بررسی قرار گرفت.

محمودی اضافه کرد: با بررسی اولیه طرح مشاور، قرار است در جلسه مشترک با فرماندار شهرستان نمین نظرات فرمانداری نیز اعمال شود.

انتهای پیام/ح

25 سایت گردشگری جهت مطالعه به مشاور واگذار می شود