مسدود شدن گردنه گله بادوش الیگودرز

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ سرهنگ مرتضی چغلوند رئیس پلیس راه لرستان گفت: بر اثر بارندگی‌های روز‌های گذشته گردنه رازان، زالیان و گشور و تنگ فنی به سمت پل حسینیه مه آلود و بر اثر بارندگی لغزنده هستند.

وی اظهار داشت: به همین دلیل مسر جاد‌ها لغزنده و پر خطر است و از رانندگان این مسیر‌ها تقاضا می‌شود که نکات ایمنی را رعایت کنند و تجهیزات لازم را همراه داشته باشند.

رییس پلیس راهور لرستان تاکید کرد: رانندگان ضمن رعایت فاصله طولی و سرعت مطمئنه، از ترمز‌های تند و ناگهانی اجتناب کنند و تجهیزات ایمنی و گرمایشی همراه داشته باشند.

بر اساس اعلام هواشناسی لرستان با توجه به ورود سامانه بارشی به استان آبگرفتگی معابر عمومی، سیلابی شدن مسیل‌ها و اختلال در تردد جاده‌ای پیش‌بینی می‌شود.

همچنین در اغلب نقاط رگبار باران و رعد و برق و در پاره‌ای نقاط وزش باد قابل ملاحظه پیس بینی می‌شود.

در مناطق کوهستانی، گردنه‌های برف‌گیر، مناطق شمالی و شرقی استان بارش برف پیش‌بینی می‌شود همچنین آب‌گرفتگی معابر عمومی، سیلابی شدن مسیل‌ها و اختلال در تردد جاده‌ای پیش‌بینی می‌شود.

طی این مدت دما‌های روزانه روند کاهشی دارد و تا صبح روز یکشنبه هفته آینده کاهش محسوس دما‌های شبانه پیش‌بینی می‌شود به‌طوری‌که در شهر‌های شمالی و شرقی استان، دما به حدود صفر و زیر صفر خواهد رسید.

انتهای پیام/م

گردنه گله بادوش الیگودرز مسدود است