شکارچی کبک در ارتفاعات گرین سلسله دستگیر شد

طاهر فتح الهی رئیس اداره حفاظت محیط زیست سلسله در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ گفت: در پی گشت و کنترل یگان حفاظت این اداره در منطقه شکار و صید ممنوع گرین، یک نفر شکارچی که اقدام به شکار ۲ قطعه کبک در ارتفاعات این منطقه نموده بود دستگیرشد.

وی اظهار داشت: از این متخلف یک قبضه اسلحه شکاری به انضمام یک رشته قطار و ۱۰ عدد فشنگ و لاشه۲ قطعه کبک، کشف و ضبط گردید.

وی افزود: پرونده این متخلف پس از اخذ جریمه ضرر و زیان وارده به محیط زیست و بازجویی مقدماتی جهت سیر مراحل قضایی به دادگستری ارجاع و وسایل شکار آن‌ها طبق ماده ۱۴ قانون شکار و صید به صورت امانی تا پایان دادرسی زیر نظر این اداره نگهداری می‌شوند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست سلسله از تمامی هم استانی‌ها عزیز در خواست نمود تخلفات زیست محیطی را به سامانه ۱۵۴۰ اطلاع داده تا در اسرع وقت نسبت به بررسی آن‌ها اقدام شود.

انتهای پیام/م

دستگیری شکارچی کبک در ارتفاعات گرین سلسله