قاتل خاموش این بار ناکام ماند

بهمن جمشیدی مسئول اورژانس ۱۱۵ شهرستان کازرون در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ گفت: امروز اپراتور فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ فارس تماسی از منطقه دشت برم کازرون مبنی بر مسمومیت ۴ نفر براثر مونوکسید کربن دریافت کردند.

وی افزود: نیرو‌های پایگاه اورژانس شهرستان کازرون بلافاصله به محل اعزام و با اقدام به موقع جان ۴ نفری که مسموم شده بودند را از مرگ حتمی نجات دادند.

جمشیدی بیان کرد: همزمان با سرمای شدید در این ایام رعایت نکات ایمنی در مورد استفاده درست از گاز و بخاری‌های نصب شده باید مورد توجه قرار گیرد.

مسئول اورژانس ۱۱۵ شهرستان کازرون با تاکید بر رعایت اصول ایمنی در نصب وسایل گازسوز، یادآور شد: شهروندان ضمن استفاده مناسب از وسایل گرمازا، هشدار‌های ایمنی درباره سالم بودن و استفاده صحیح از وسایل گرمایشی و مسیر خروجی گاز مونوکسید کربن از دودکش را جدی بگیرند.

شهرستان کازرون در فاصله ۱۲۰ کیلومتری شیراز قرار دارد.

انتهای پیام/ر

مسمومیت ۴ کازرونی بر اثر گاز مونوکسید کربن