جلب مشارکت مردم در احیای پروژه‌های بیابانزدایی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس،جمشید سالاری رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان جاسک گفت:جلسه جلب مشارکت مردم در احیای پروژه‌های بیابانزدایی منطقه نگر جاسک خبر داد.
وی افزود:احیای پروژه‌های بیابانزدایی بند و بندسار‌های خاکی احداث شده با همکاری مردم منطقه با رویکرد ایجاد اشتغال و درآمدزایی و ایجاد پوشش گیاهی برای مقابله با ریزگرد‌ها یکی از اولویت‌های این اداره است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان جاسک گفت:جلسه جلب مشارکت مردم در احیای پروژه‌های بیابانزدایی با هدف مشارکت مردم روستای منطقه نگر پایین این شهرستان جلسه‌ای در مسجد جامع این روستا با حضور شورا‌ها، دهیار، ریش سفیدان و اهالی این روستا برگزار شد.
جمشید سالاری افزود: در این نشست روش‌ها و دستوالعمل‌های احیای بند و بندسار‌های خاکی به مردم تشریح داده شد.
وی گفت:اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تا کنون ۳۵۰ هکتار عملیات مدیریت رواناب، احداث بند و بندسار‌های خاکی در سنوات گذشته در منطقه نگر پایین اجرا کرده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان جاسک گفت:: روستای نگر واقع در ۳۵ کیلومتری غرب شهر جاسک قرار دارد.

انتهای پیام/ر


مدیریت رواناب‌ها با مشارکت مردم