واکسناسیون بیش از ۹۰۰ سگ علیه بیماری هاری در شهرستان مهاباد

آغاز معاون اداره دامپزشکی شهرستان مهاباد در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت:در ۶ ماه گذشته سال جاری ۹۲۴ قلاده سگ صاحبدار در شهرستان مهاباد ایمن سازی و مایه کوبی شده اند.

آغاز افزود: پیشگیری از بیماری هاری در کشور ما به عنوان یک اولویت مهم در بین بیماری‌های قابل انتقال بین حیوان و انسان می‌باشد که درصورت ظهورعلائم هاری، درمان امکان ندارد و مرگ بیماران قطعی است.

وی با اشاره به اینکه هاری نوعی بیماری مشترک ویروسی است که ویروس آن از طریق بزاق حیوان هار و محل گازگرفتگی وارد بدن می‌شود، افزود: حیوان مبتلا به هاری باید معدوم سازی شود و تنها روش پیشگیری از این بیماری واکسیناسیون است.

معاون اداره دامپزشکی شهرستان مهاباد گفت:با توجه به اهمیت واکسیناسیون و پیشگیری و مبارزه با این بیماری در حین عملیات واکسیناسیون آموزش‌های چهره به چهره در خصوص اهمیت بیماری هاری، راه‌های انتقال و جلوگیری از ابتلا به این بیماری برای دامداران و صاحبان آن‌ها ارائه توسط کارشناسان ارائه می‌شود.

انتهای پیام/ج

واکسانسیون سگ صاحبدار علیه بیماری هاری