مغازه ای در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
افزایش ۳۳ درصدی صادرات شیرینی وشکلات/آمریکا و اروپای شرقی مقصد صادرات هستند

افزایش ۳۳ درصدی صادرات شیرینی وشکلات در پنج ماه ابتدای سالجمشید مغازه‌ای دبیر انجمن بیسکوئیت، شیرینی و شکلات در گفت وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان درباره وضعیت شیرینی وشکلات در کشور اظهار کرد: در پنج ماه ابتدای امسال، حدود ۳۳ درصد افزایش صادرات نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته و از نظر وزنی هم  شاهد افزایش ۲۹ درصدی بوده ایم.

وی در تشریح وضعیت موجود این صنف گفت:هم اکنون بعلت مشکلات موجود ،بازار روند کندی را تجربه می کند،در صورت مرتفع نشدن این چالش ها به طور قطع دچار اُفت صادراتی خواهیم شد.


بیشتر بخوانید: برترین های شیرینی و شکلات این جا هستند 


مغازه‌ای گفت: در حال حاضر شرکت‌ها برای صادرات به دنبال کشور‌های توسعه یافته هستند و در این امر موفق بوده اند بطوریکه توانسته اند به ۶۶ کشور از جمله کشور‌های اروپای شرقی ، استرالیا، ژاپن، روسیه و آمریکا  صادرات خوبی داشته باشند.

انتهای پیام/

صادرات به 66 کشور جهان