مرگ ۳۰۲ نفر براثر تصادفات رانندگی در مازندران

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،علی عباسی مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت: ۳۰۲ نفر مرد و زن بر اثر تصادفات رانندگی در شش ماهه امسال جان خود را دست دادند که این میزان در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۰ درصد کاهش یافته است .

وی افزود: جاده‌های برون شهری با ۲۳۰ مورد، درون شهری با ۷۲ نفر و راه روستایی با ۱۲ نفر فوتی ناشی از تصادف در آن به ثبت رسید.

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت: شهرستان‌های ساری و میاندرود با ۵۱، آمل با ۴۹ و بابل با ۳۰ مورد بیشترین و شهرستان فریدونکنار با ۲ مورد کمترین فوتی ناشی از تصادفات رانندگی گزارش شده است.

عباسی گفت: در همین مدت ۹ هزار و ۳۹۹ نفر مصدوم حوادث رانندگی به پزشکی قانونی مراجعه کردند که این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۹ درصد افزایش یافته است .

وی افزود: دستگاه‌های اجرایی استان می‌توانند در امر فرهنگ سازی با استفاده از آمار‌های پزشکی قانونی با برنامه ریزی پیشگیرانه و ارتقای آگاهی عمومی مردم در راستای کاهش آمار کشته‌ها و مصدومان در حوادث رانندگی موثر باشند.

انتهای پیام /ر

افزایش ۹ درصدی مصدومان حوادث رانندگی به پزشکی قانونی