190 شی با ارزش تاریخی در استان کرمانشاه

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،  جلیل بالایی مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه گفت: نیمه نخست امسال چهار باند حفاری غیرمجاز در استان شناسایی و متلاشی شد. همچنین در این رابطه 25 نفر دستگیر و برای آنها پرونده قضایی تشکیل شد.

  وی بابیان اینکه از این باندها تعداد 190 شی تاریخی باارزش کشف و ضبط شده، عنوان کرد: 9 شی بدلی را نیز که به قصد کلاهبرداری توسط این باندها جعل شده بود را کشف و ضبط کردیم.

   بالایی ادامه داد: همچنین در این مدت شش دستگاه فلزیاب را که در حفاری حریم آثار تاریخی مورد استفاده قرار می گرفت، کشف و ضبط شد.

بالایی تاکید کرد: در این مدت نیروهای یگان حفاظت میراث فرهنگی استان با 9 فقره تخریب و ایجاد خسارت به آثار تاریخی استان برخورد داشته‌اند.

وی برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم بناهای تاریخی و تصرف و تملک در حریم این بناها را از دیگر اقدامات یگان حفاظت میراث فرهنگی استان دراین مدت عنوان کرد که باهمکاری و تعامل مثبت با نیروی انتظامی انجام گرفته است.

انتهای  پیام/ز

برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم بناهای تاریخی