دادستان عمومی وانقلاب شهرستان نیکشهر خبرداد؛
کشف ۱۲۷۲ قوطی مشروبات الکلی در نیکشهر+تصاویر

محسن گل محمدی در گفتگو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،گفت : عصر امروز به همت ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ستاد انتظامی شهرستان نیکشهر یک محموله مشروبات الکی مجموعاً به میزان ۱۲۷۲ قوطی  مشروبات الکلی از دو دستگاه خودروسواری کشف شد .

گل محمدی افزود:  در پی اخبار واصله از حمل مشروبات الکلی با هماهنگی مقام قضایی پس از توقیف دو خودرو ۱۲۷۲ بطری مشروبات الکلی  را کشف شد.

دادستان نیکشهر تصریح کرد: تلاش برای شناسایی و دستگیری متهم ادامه داشته و دستورات قضایی لازم در این خصوص صادرشد.

وی درپایان افزود: دستگاه قضایی با توجه به تبعات و آثار منفی توزیع، عرضه و مصرف مشروبات الکلی  در بین نسل جوان که  ایجاد آسیب‌های اجتماعی و شیوع نابهنجاری‌های مدنی، طلاق، رواج خشونت، نزاع ودرگیر‌های خیابانی و ایجاد مزاحمت برای شهروندان است  بصورت قاطع و جدی با این پدیده شوم برخورد قانونی را خواهدکرد.

 

کشف ۱۲۷۲ قوطی مشروبات الکلی در نیکشهر

کشف ۱۲۷۲ قوطی مشروبات الکلی در نیکشهر

انتهای پیام/ب

کشف مشروبات الکلی در نیکشهر